Πολιτική επιστροφών

Πολιτική επιστροφών

Αν κάτι από αυτά που αγόρασες, δεν σε ικανοποιεί, μπορείς να μας το επιστρέψεις και να διαλέξεις κάτι άλλο ή να σου γίνει επιστροφή της αξίας του.

Η διαδικασία έχει ως εξής:

 1. Μας καλείς στο 6942603482 εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβες το προϊόν και με ενημερώνεις
 2. Διαλέγεις με τι θέλεις να αντικαταστήσεις το επιστρεφόμενο προϊόν
 3. Επιστρέφεις το προϊόν που δε θέλεις στη διεύθυνση Ελ.Βενιζέλου 32- Γλυφάδα – Τ.Κ. 16675 φροντίζοντας να είναι συσκευασμένο με κάποιο τρόπο ώστε να μη καταστραφεί κατά τη μεταφορά, με όλα τα σχετικά συνοδευτικά έντυπα (απόδειξη λιανικής)
 4.  Μόλις το παραλάβουμε ελέγχουμε την αρτιότητά του και προχωρούμε στη αποστολή του νέου .
 5. Τα μεταφορικά αποστολής του νέου αντικειμένου επιβαρύνουν τον πελάτη

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

 • Αλλαγές γίνονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, βάση των συνοδευτικών παραστατικών (απόδειξη,  voucher courier).Απλά μας ειδοποιείς είτε τηλεφωνικά είτε με mail στο angel@vintagesoul.gr
 • Δεν γίνονται αλλαγές χωρίς τα παραστατικά αγοράς (απόδειξη,κάρτα αλλαγής)
 • Δεν γίνονται αλλαγές σε σκισμένα, χαλασμένα ή σπασμένα προϊόντα
 • Δεν γίνοται αλλαγές σε είδη που έχουν έκπτωση ή είναι σε προσφορά
 • Δεν γίνονται αλλαγές και ακυρώσεις σε προϊόντα που κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας .
 • Προκαταβολές για προϊόντα κατόπιν παραγγελίας, δεν επιστρέφονται .
 • Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε προϊόντα που δεν κρατούνται στο απόθεμά μας και έρχονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας για τον πελάτη.
 • Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους συσκευασία τους με τα καρτελάκια τους.

Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα ή παράπονο , μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο  [email protected]  και θα φροντίσουμε να σε βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

 

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Για την επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσεις μέσω email στο angel@vintagesoul.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 6942603482 για να πάρεις σχετική έγκριση και οδηγίες για τον τρόπο αποστολής του ελαττωματικού προϊόντος ώστε να μην επιβαρυνθείς με επιπλέον έξοδα.

Αντικατάσταση ή επισκευή του προϊόντος μπορεί να γίνει εφόσον  εξετασθεί και επιβεβαιωθεί το σφάλμα από τον κατασκευαστή – εισαγωγέα και δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης, με προσκόμιση της συσκευασίας προϊόντος και της απόδειξης αγοράς του

Τα μεταφορικά επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνουν το Vintage Soul By Angel.A. Σε περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σαν ελαττωματικό και διαπιστωθεί η αρτιότητα του, τα μεταφορικά και της επιστροφής και επαναποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.